Pakke 4

Pris
FraDKK2,995
Pris
FraDKK2,995
Navn*
Email Adresse*
Ønsket Dato*
Din Forespørgsel*
Antal Personer*
* Jeg accepterer servicevilkår og fortrolighedserklæring .
Accepter alle vilkår og betingelser, før du fortsætter til næste trin
Gem på ønskeliste

Tilføjelse af element til ønskeliste kræver en konto

975
4 dages tur
Kilaarsarfik
Kapisillit Isfjord

INFO

Om turen

Vandring med fuld Backpack 3 dage

Sværhedsgrad: Moderat/ let krævende Antal km. Ca. 38 km.

– Dag 1.

Vi sejler fra Nuuk til Kilaarsarfik /Sandnæs /Nansens Teltplads, hvor vi herefter begiver os imod Kapisillit og gør et kort ophold i fangsthytten ved en af de 7 søer og hører lidt om rensdyr farmen og dens historie, men også andre jagt anekdoter. Efter et kort ophold, går turen videre mod ophold for overnatning i en fjeldknold med god udsigt.

– Dag 2.

Vi fortsætter turen mod Pingu, Kapisillit´s vartegn, og fortsætter ned til udmundingen af Kapisillit elven, hvor vi overnatter.

– Dag 3

Om morgenen fortsætter vil til Isfjorden. Her vil vi, hvis vi er heldige, have mulighed for at gå på vandring mellem strandede isfjelde, hvor du kan høre isskosserne knitre, der vil her være mulighed for at finde glasis – helt gennemsigtige isklumper der ofte er mere en 10.000 årgammelt og er helt uden luftbobler grundet sammenpresning og trykket i de mange år.

(Evt. overnatning ved isfjorden, efter aftale)

– *Dag 4.

Vi går tilbage og nyder bygdens forskellige seværdigheder indtil båden henter os tilbage til Nuuk senere på eftermiddagen.

Max 8 Pax

Turen gennemføres ved 6 tilmeldte, ved aflysning tilbagebetales hele beløbet. Yderligere praktiske oplysninger ved tilmelding.

Pris pr. pax fra 2995,-kr.

Galleri

Lokation

Scroll to Top